Privat

Visningsstädning

Första intrycket är viktigt, låt oss hjälpa dig genom att få ut mer av din visning och av din försäljning. Det är inte lätt att veta vad i ditt hem som spekulanterna kommer att titta mest på eller vad som kan höja eller sänka priset. Men det vet vi!

Visningsstädning i Storstockholm

Som du vet är det av stor vikt inför en kommande försäljning hur din bostad framställs under visningen. Ett professionellt rengjort hem gör stor skillnad i hur du ser på bostaden vid en visning. Din bostadsförsäljning kan vara den största affären i ditt liv. När spekulanterna börjar samlas kring tröskeln är det viktigt att de ser den bästa versionen av ditt hem. Vi vet vad potentiella köpare lägger märke till och lägger vårt fokus på det. Helhetsintrycket är viktigt och vi har förberett en tjänst för dig som vill göra en lyckad affär. När vi är klara med städningen så kan du kontrollera det slutliga resultatet tillsammans vår handledare och se till att resultatet uppfyller dina förväntningar. 


Boka din visningsstädning

Vill du veta mer om visningsstädning? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig så snart som möjligt!Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till att cookies används. Mer information Ok!