Privat

Storstädning

I vår storstädning ingår allt du kan tänka dig, till ett fast pris. Hör av dig till oss via kontaktformuläret nedan för att boka eller att få offert. Du kan boka storstädning av ditt hem vid ett enstaka tillfälle eller återkommande under året.

Ta hjälp för storstädning

Några gånger per år kan det behövas en rejäl storstädning och om du inte inte känner för att göra allt det arbete en storstädning medför på egen hand så är vi endast ett knapptryck eller samtal bort. Innan vi utför en storstädning i ditt hem gör vi alltid ett hembesök hos dig, där vi tillsammans går igenom vad som behövs. Kontakta oss idag, via formuläret nedan, så tar vi hand om städningen och ser till att fräscha upp ditt hem som aldrig förr.


Vad ingår i en storstädning?

Vid en storstädning hos oss är allt inkluderat, vi avlägsnar ingrott smutts och fett, får bort kalk i badrum och vi putsar fönstren. Det är lite som en flyttstädning fast att dina möbler och personliga tillhörigheter stannar kvar i bostaden vilket gör att man inte kommer åt lika bra som i en tom bostad. Istället dammas alla möbler av och fria ytor torkas av. 

Att utföra storstädningen på egen hand tar oerhört mycket tid, anlita istället ett proffs som gör detta på daglig basis och se till att det blir riktigt rent. Ta kontakten med oss och beskriv dina förväntningar och hur du vill att resultatet ska bli så anpassar vi oss efter dina önskemål och behov. Som alltid så står du i centrum, dina åsikter och synpunkter är av stor betydelse för oss. Vi har kvalitetsgaranti och kommer givetvis tillbaka om det är något du inte skulle vara nöjd med. Kontakta oss nedan för offert gällande storstädning!

Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till att cookies används. Mer information Ok!