Privat

Hemstädning

Om du har svårt att finna tiden till att hålla ditt hem rent och snyggt på egen hand, kan du hyra in ett proffs som tar hand om det åt dig. Vi formar ett städteam just anpassat för dig, samma välbekanta ansikten som kommer och städar utifrån dina önskemål. Du kan släppa städningen helt och hållet, vi ser till att alltid ta med oss allt nödvändigt material och utrustning.

Varför anlita Rapidstäd för hemstädning?

Vi sätter kundnöjdhet över allt annat och vi strävar efter 100% nöjdhetsgaranti. Låt oss veta vilka tjänster du behöver och vad dina specifika behov är, på så sätt kan vi anpassa en unik hemstädningsplan för dig. 


Hur bokar jag min hemstädning?

Börja med att nå ut till oss. Du kan lämna en offertförfrågan här på hemsidan eller så kan du ringa oss direkt. Vi är oerhört uppmärksammade på just dina städningsbehov och vi ser till att tillsammans hitta lösningar för dem. Vi föreslår olika alternativ som du kan tänkas behöva och vi beskriver dem i detalj för dig. Vi rekommenderar vanligtvis att man börjar med att boka en grundlig storstädning innan man påbörjar en regelbunden hemstädning. 


Efter detta arrangerar vi det datum och den tid som är mest gynnsamt för dig och sedan skickas en bokningsbekräftelse. Vi gör detta för att se till att alla instruktioner, särskilt de särskilda extrafunktioner, är tydliga i båda ändar.


Sedan kommer vårt städteam och rengör ditt hem. Låt städarna ta hand om smutsjobbet, du kan bara luta dig tillbaka, slappna av och njuta av ditt gnistrande rena hem. När städningen är genomförd ringer vi dig för att bekräfta att du är nöjd med vårt jobb.

Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till att cookies används. Mer information Ok!