Privat

Fönsterputs

Vi är proffs när det kommer till fönsterputsning. Rena fönster är något som dina kunder inte tänker på om de inte ser smutsiga fönster. Gör ett bra första intryck genom att se till att ditt hem är välvårdat med rena fönster som gnistrar både inifrån och ut. Gör det ännu enklare och inrätta ett regelbundet schemalagt städning för att spara tid och pengar.

Hur ofta ska ett fönster rengöras?

Det rekommenderas att ett fönster rengörs minst en gång i månaden, en regelbunden rengöring kommer att bidra till att minska mängden avlagringar på glaset som kan leda till skador. På sikt visar det att regelbunden rengöring kommer att hålla dina fönster i bättre skick och på sätt spara dig pengar. Vid bokning av en storstädning ingår fönsterputsning.


Gör dig själv en tjänst och låt våra skickliga medarbetare göra detta åt dig eftersom det tar lång tid och kan vara relativt jobbigt - för oss går det snabbt, smidigt och enkelt. Vi använder rätt produkter så att dina fönster blir skinande rena. För att underlätta processen kan vi anpassa ett regelbundet städschema, och vi kommer att vara där för att se till att dina fönster ser så bra som nya ut. Välj ett månadsvis, kvartalsvis eller till och med ett halvårsschema, beroende på ditt företag och dina behov. 


Fönsterputsning på hög höjd

Vi kan ombesörja fönsterputsning på hög höjd, kontakta oss via formuläret nedan så berättar vi mer!

Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till att cookies används. Mer information Ok!