Privat

Flyttstädning

Vid flytt till ett nytt hem vill man inget hellre än att börja packa upp och komma tillrätta i sin nya bostad, men istället får man återvända till det gamla för att utföra det ack så tråkiga som en flyttstädning innebär. Det är här Rapidstäd kommer in! Vi har känslan för alla de viktiga detaljerna i en flyttstädning samtidigt som vi ger dig ett personligt och professionellt bemötande.

Flyttstädning inom Storstockholm

Vår flyttstädning utförs av utbildade och erfarna medarbetare vars arbete är av högsta kvalitet. Tack vare vår städgaranti behöver du aldrig oroa dig för klagomål, då vi alltid är oerhört måna om att både fastighetsägarna och de nya bostadsinnehavarna är nöjda med resultatet. Vårt mål är att tillfredsställa alla kunder så att de kan rekommendera oss vidare till sina vänner och bekanta. Om önskemål finns kommer vi givetvis att delta vid inspektionen och se till att allt går rätt till. 


Hur går en flyttstädning till?

Det är viktigt för oss att göra det lätt för dig. När du genomför en bokning genom oss får du en omfattande flyttstädtjänst till ett fast pris, vi behandlar allt pappersarbete genom RUT-avdraget och samarbetar med hyresvärden eller mäklarfirman för en smidig nyckelshantering. Därefter läggs fokus på att hyresvärden eller den inflyttande ska bli nöjda med resultatet och vi håller gärna kontakten med dem så att du kan ägna din energi åt ditt nya hem. 


Kontakta oss för mer information om flyttstäd

Du kan boka flyttstädning till ett fast pris via formuläret nedan. Det går också bra att fylla i dina kontaktuppgifter så kommer vi att kontakta dig för att göra en gemensam bokning! 


Vi erbjuder även flytthjälp!

Vi tar hand om detta också! Fyll i formuläret för offert på flytthjälp. 

Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till att cookies används. Mer information Ok!