Privat

Flytthjälp

När det är dags att flytta står vi till din befogenhet, så att du kan spara din energi. Vi tillhandahåller flytthjälp till fast pris med erfaren personal som säkert och pålitligt transporterar hela din bostad eller din arbetsplats till sin nya adress. Hos oss kan du även få hjälp med magasinering, packning och uppackning. Om du även bokar flyttstädningen hos oss behöver du inte göra mer än att koppla av och låta hela flytten sköta sig självt.

Behöver du flytthjälp?

En flytt är början på något nytt, och just denna tanke kan vara överväldigande. Men ta det lugnt och anställ oss som flyttföretag så att du kan fokusera på det nya. Undvik att bära och krångla med stora soffor som ska uppför trappor eller i trånga hissar. Du kan låna flyttlådor gratis från oss och naturligtvis skickar vi dem i god tid före flyttdatumet, så du behöver inte stressa. Om det underlättar ytterligare hjälper vi också till med att packa dina tillhörigheter och flyttstädningen, säg bara till så fixar vi det!


Fyll i formuläret nedan för offert på flytthjälp

Vi behöver veta vilka adresser du ska flytta mellan, hur stort ditt nuvarande hem är och om du har mycket möbler eller ömtåliga föremål. Har du till exempel värdefulla målningar eller ett tungt piano så kan det vara svårt att göra det själv men våra erfarna flyttgubbar gör det åt dig!


Flytt av kontor och hantverkarservice

Vi utför även flytt av kontor och företagslokaler. I och med detta kan vi även erbjuda en helhetslösning då vi har lång erfarenhet inom bygg och diverse hantverkartjänster. Fyll i kontaktformuläret nedan så berättar vi mer!


Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till att cookies används. Mer information Ok!