Företag

Trapphusstädning

Det tenderar att förekomma rätt hög aktivitet kring trapphusen, dagligen är det hundratals människor som rör sig i området och lämnar fotspår bakom sig. Håll dina hyresgäster eller anställda glada och säkra genom att hålla dina trapphus rena. En välskött trappuppgång är inte bara trevlig till syns skull, utan den ökar även livslängden på material och ytor i fastigheten. Våra professionella städare utför rengöring av trapphus i gemensamma lägenhetsutrymmen eller kontorsbyggnader.

Så går trappstädningen till

Vi tar med oss all nödvändig utrustning, det enda du behöver bistå med är tillgång till elektricitet och vatten. Du avgör hur frekvent städning du vill ha och tillsammans skapar vi ett schema för din fastighet. Vi anpassar städningen efter dina egna önskemål och behov av fastigheten. Vid varje genomförd städning skickas en skriftlig bekräftelse på detta till vår kontaktperson hos er. 


Hur ofta rekommenderas trappstädning?

Rent generellt rekommenderar vi att trappan rengörs en gång i veckan, men det beror naturligtvis på hur många människor som passerar utmed fastigheten varje dag. Se till att vara extra tydlig med dina önskemål och behov, så hittar vi en lösning som passar just er fastighet. Fyll bara i formuläret nedan och delge om fastighetens läge och hur mycket vi ska städa, så återkommer vi med en offert så snart som möjligt.


Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till att cookies används. Mer information Ok!