Företag

Kontorsstädning

Är du intresserad av städning av ditt kontor i Stockholm? Vi är proffs på kontorsstädning och håller en hög kvalitet. Fyll i kontaktformuläret nedan så bokar vi en tid där vi kollar på kontoret tillsammans och ser till att göra en lämplig arbetsbeskrivning som är just lämpad för era behov.

Kontorstädning i Stockholm

Att tillhandahålla en ren kontorsmiljö är en viktig del av en modern och effektiv organisation, renlighet är av största vikt för ett företags varumärke. Det ger ett fräscht och inbjudande intryck för samtliga som rör sig i lokalen, och det blir dessutom lättare att finna motivationen och att hålla kreativiteten flödande när det är ordning och reda på din arbetsplats. Här på Rapidstäd är du som kund i ständigt fokus och vi vill se till att du får en kontorsstädning som passar er och eran verksamhet. Det är viktigt för oss att du är nöjd med vår städning och vi vill leva upp till era förväntningar. Vi fokuserar på hög kvalitet och vill ge er en upplyftande och motiverande arbetsplats. Vi förvandlar din arbetsplats till ett glänsande och inbjudande arbetsmiljö där ni kan se till att fokusera på att annat viktigt. 


Behöver du kontorsmaterial och förbrukningsvaror?

Får du inte tiden att räcka till? Vi erbjuder även leverans av diverse förbrukningsvaror eller kontorsmaterial till ert kontor, i samband med städningen. Vi gör en överblick och fyller på när toapapper, tvål eller pappershanddukar börjar ta slut. Vill du veta mer så behöver du bara kontakta oss via formuläret nedan!

Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till att cookies används. Mer information Ok!