Företag

Byggstädning

Det samlas ständigt orenligheter på och omkring en byggarbetsplats eller vid en renovering. När allt arbete är genomfört behövs en professionell byggstädning för att få bort all smuts och hälsofarligt byggdamm som sprider sig överallt. Slipp det eviga byggdammet och anlita ett riktigt proffs som tar hand om det åt dig.

Byggstädning efter renovering

Vid slutskedet av en ombyggnation eller renovering blir det jämt en väldig oreda, att hålla damm, lösa spillror och skräp under kontroll kan vara en utmanande och stressig uppgift. Det är vår plikt att få överlämningstiden att gå så smidigt som möjligt genom att leverera en tjänst som överträffar dina förväntningar. Som specialiserade byggstädare förstår vi branschen. Vår kunskap, erfarenhet och attityd gör oss till ett nöje att arbeta med. Våra professionella byggstädare kommer att eliminera alla möjliga spår av din ombyggnation, vilket lämnar en yta som är redo att använda och njuta av. Vi levererar samma kvalitetsnivå, oavsett uppgiftens storlek. Detta tillvägagångssätt säkerställer att ditt projekt kommer att imponeras av dina samtliga klienter. Ditt rykte byggs upp genom att arbeta med pålitliga och skickliga entreprenörer, att arbeta med rätt personer gör att du kan leverera dina projekt i tid och på bästa möjliga sätt.


Byggstädning för nyproduktion

När du lämnar över nycklarna till din klients nya hem vill du att de mötas av en blandning av förtjusning och förvåning. De bör kunna flytta in i sitt hem utan att hitta några bevis från själva byggprocessen. Lämna över jobbet till proffsen och se till att avsluta ditt byggprojekt på bästa möjliga sätt med ett städföretag du kan lita på. Vi har erfarenhet av både mindre och större projekt, och kan även erbjuda extra tjänster såsom grovstädning under byggets gång, diverse inbärningar samt bortforsling av byggskräp. Kontakta oss nedan och berätta om ditt kommande eller pågående projekt så hör vi av oss snarast möjligt!


Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till att cookies används. Mer information Ok!