Företag

Golvvård

Rena och glänsande golv ger ett gott intryck. För att bibehålla en fin glans och förlänga golvets livslängd bör alldaglig rengöring kompletteras med regelbunden golvvård. Vi tillhandahåller olika typer av golvvård för butiker, kontor, lager och skolor i Stockholm.

Golvvård för företag

Vi har lång erfarenhet inom golvvård och vi erbjuder professionella golvbehandlingar för de flesta varianter av plast, linoleum, gummi, natursten, marmor och trä. Vi tar med all utrustning som behövs för golvvården.


Golvvård av olika underlag 

  • Sten- & Marmorgolv - Det är ett populärt och hållbart material som kan hållas fräscht, till exempel genom regelbunden polering. Vi börjar med att avlägsna gamla orenligheter och polish för att sedan applicera ett nytt lager och vid behov polerar vi.
  • Trägolv - Att ha ett välskött trägolv är tillfredsställande att titta på. Om du någonsin har investerat i ett ordentligt trägolv är det ett rent slöseri att inte visa fram dess bästa sidor. Vi slipar, oljar och lackerar med långvarig kompetens och moderna hjälpmedel för att ge ditt golv passande glans.
  • Vinyl- & Laminatgolv - Det används effektivt i miljöer där det vanligtvis genomlider hårt slitage, det kräver inte stora ansträngningar för att ta hand om det.
  • Plast- & Linoleumgolv - Det förekommer främst i större offentliga lokaler som skolor, sjukhus och köpcentrum. Moderna linoleumgolv kräver minimalt underhåll utöver regelbunden rengöring, men ett nytt polish bör appliceras då och då.

 

Så beställer du golvvård

Du hittar vårt flexibla formulär som du lätt kan fylla i direkt på hemsidan. Vi ser gärna att vi har ett personligt möte på plats hos er för att kunna erbjuda en offert baserat på det behov som dina golv har. Fyll i uppgifter om yta och typ av golv så återkommer vi med en offert till dig. Om du har några frågor eller funderingar kan du naturligtvis kontakta oss när som helst via telefon eller e-post. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till att cookies används. Mer information Ok!